Heippa! Kalenterin vuotta ilmaisevassa luvussa on taas yksi numero vaihtunut. Tervetuloa vuosi 2013! Lomapäivät hupenevat huimaa vauhtia ja vielä ei kannata kesälomaankaan päiviä ruveta laskemaan (muutenhan ehtii vaipua epätoivoon jo ennen vappua). Täytynee siis tehdä tulevasta lukuvuodesta hauska, yllätyksellinen ja opettavainen. Tässä myös Vihreä lippu -raati haluaa olla mukana. Kevääksi olemmekin suunniteltu uutta toimintaa.
 Nyt kuitenkin katse vielä sen verran menneeseen, että tässäpä kuvia siitä, mitä viime lukukautena puuhasteltiin.

Vegaanikeksitempaus aloitti toimintamme


Villapaitapäivänä tarjollaoli pipareita ja glögiä

Jotkut ehkä ehtivätkin huomata, että ennen joulumaa koulun käytäville ilmestyi palautusastiat pulloille. Jokaisessa kerroksessa on omansa. Ollaan kaikki mukana helpottamassa siistijöiden työtä ja viskataan pullot sekajätteen sijasta näihin laatikkoihin!

Vierailimme Märskyssä Vihreä-lippu koulujen yhteistyötapaamisessa. Ohjelmassa oli informaatiota Vihreän lipun kansainvälisestä toiminnasta, poliittista keskustelua mm. energian käytöstä Suomessa ja tutustumista muiden koulujen raatilaisiin. Lisäksi tapasimme syksyllä Ressussa Itäkeskuksen, Töölön ja Maunulan lukioiden raatilaisia kertoaksemme omasta toiminnastamme ja saadaksemme uusia ideoita muilta.

Kevään voi kai jo julistaa alkaneeksi?

Ainiin! Raadin ilmoitustaulu löytyy koulun 2. kerroksesta. Sinne ilmestyy informaatiota toiminnasta. Esimerkiksi käytäviä koristaneet hiili-ja ekologisetjalanjäljet ja tietoiskut lämmönkulutuksesta ovat muuttaneet ilmoitustaululle.